Προκλητικός και αμετανόητος ο 74χρονος που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών – Νέες αποκαλύψεις


 

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο 74χρόνος που κατηγορείται για βιασμό μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από 8 χρόνια και ενώ ήταν στην ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, με τον εφιάλτη να κρατά δυο ολόκληρα χρόνια.

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας ότι οι ανήλικες είχαν απορίες σεξουαλικής φύσεως και τον… εμπιστεύτηκαν λόγω της άνεσης που ένιωθαν απέναντι του.

«Μια άλλη φορά με ρώτησαν για κάποιες σεξουαλικές πράξεις. Είχαν απορίες. Εγώ εκείνη την στιγμή τους είπα “μακάρι να μπορούσα να σας τα δείξω εγώ”. Όλα όσα έλεγα στα δυο αυτά κορίτσια τα έλεγα και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Πάντα τα προέτρεπα να μην βιάζονται. Τα παρότρυνα να είναι προσεκτικά.»

Χωρίς ίχνος ντροπής ο 74χρονος, που έχει προφυλακιστεί, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι μαθήτριες τον προέτρεπαν σε σεξουαλικές συζητήσεις. Μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό με προφυλακτικά, λέγοντας πως η πρόθεσή του ήταν τις διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά.

«Με τα κορίτσια είχαμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης. Είχαν το θάρρος να συζητήσουν μαζί μου για θέματα σεξουαλικού περιεχομένου. Ήταν τόσο άνετες μαζί μου που αυτά τα λέγαμε και γελάγαμε. Μια φορά μέσα σε ένα τσαντάκι μου είχα προφυλακτικά. Με ρωτούσαν τι είναι και πώς χρησιμοποιούνται. Προσπαθούσα να τους μάθω πράγματα για τη ζωή τους.»

Ο 74χρόνος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως παράγοντα της κολύμβησης. Δήλωνε πρόθυμος να πηγαίνει τις ανήλικες στο κολυμβητήριο, ενώ παρακολουθούσε καθημερινά και τις προπονήσεις τους. Μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως καταγγέλθηκε τις κακοποιούσε κατ’ επανάληξη, ενώ καλούσε τη μία αθλήτρια και στο σπίτι του με το πρόσχημα ότι την βοηθά στα μαθήματα. Για χρόνια, κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

«Κάποια site γράφανε για προπονητή, δεν υπήρχε αυτό. Δεν ήταν ποτέ προπονητής, ούτε μέλος της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. Δηλαδή σε ανθρώπους, ο οποίοι είναι στο σύλλογο και ζούνε μέσα στο σύλλογο, κινούνται μέσα στο σύλλογο, σίγουρα δεν το έκανε χρήση, για αυτό και δεν μπόρεσε κανένας να τον αντιληφθεί»

-Ούτε είχε πέσει κάτι στα αυτιά σας από κάποιον άλλο γονιό ενδεχομένως;

«Ποτέ, ποτέ.. αυτό είναι που με τρελαίνει… ότι ποτέ δεν είχε αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. Να σας πω την αλήθεια έχω πάθει 15.000 εγκεφαλικά. Μιλάμε για ανήλικα, θα μπορούσε το δικό μου παιδί να είναι στη θέση του παιδιού αυτού.»

Προκλητικός και αμετανόητος ο 74χρονος που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν ο 74χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα ανήλικα παιδιά, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες είχε μεταφέρει και άλλα παιδιά με το αυτοκίνητό του, ενώ ανέφερε ότι όσα έλεγε στα δυο ανήλικα κορίτσια τα είχε συζητήσει και με άλλα παιδιά.

Οι αξιωματικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση ζήτησαν να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του και τα στοιχεία ταυτότητας του 74χρονου.

Οι πληροφορίες που έχουν είναι ότι για τουλάχιστον 12 χρόνια είχε τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση στους χώρους του κολυμβητηρίου και από τις μαρτυρίες που έρχονται τόσο από τη γειτονιά του, όσο και από τα ο ίδιος υποστήριξε, δηλαδή ότι ότι έλεγε δύο φορές και τα λέει σε άλλα παιδιά, τους προβληματίζει και τους φοβίζει ότι μπορεί τα θύματά του να είναι πολύ περισσότερα και γι αυτό το λόγο έχουν ζητήσει τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του.

Είναι όμως πολύ χαρακτηριστικός ο τρόπος δράσης. Ο τρόπος δράσης στηριζόταν στην εμπιστοσύνη που έχτιζε κυρίως με τους γονείς και στη συνέχεια με τα ίδια τα θύματά του.

Προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών. Μάλιστα σε μία από τις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι ζούσε πάρα πολύ κοντά με την οικογένεια του τότε 10χρονου κοριτσιού.

Από το megatv.com

loading…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.