Τα αιτήματα του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κοζάνης στις συζητήσεις που πραγματοποίησε με τους τοπικούς βουλευτές της Ν.Δ.



Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης- “Ερμής” οργάνωσε και πραγματοποίησε, τις τελευταίες ημέρες, συζητήσεις με τους τοπικούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Το ΔΣ του σωματείου μετέφερε στους βουλευτές την αγωνία όλων των μελών του σωματείου για την επόμενη μέρα. Μετέφερε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης και τους ζητήθηκε να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες, απευθυνόμενοι και σε συντονισμό με κάθε αρμόδιο φορέα, ώστε να επιτευχθούν δύο βασικοί στόχοι, στους οποίους κατέληξε το σωματείο έπειτα από διαβούλευση με τα μέλη του:

1) Να εκπονηθεί πρόγραμμα ενίσχυσης υπό τη μορφή αποζημίωσης ύψους οκτώ χιλιάδων ευρώ (8.000,00 €) για κάθε επιχείρηση που είχε ενεργό ΚΑΔ στον κλάδο της εστίασης κατά την περίοδο του δεύτερου lockdown (να είχε δηλαδή ενεργό ΚΑΔ την 15.10.2020), χωρίς άλλους όρους και προϋποθέσεις, και

2)Την επέκταση του προϋπολογισμού του προγράμματος ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να χρηματοδοτηθούν όλες οι επιλαχούσες επιχειρήσεις και να επουλωθούν οι πληγές που έχει αφήσει το τωρινό αποτέλεσμα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, περιμένουμε από όλους τους αρμόδιους να σταθούν έμπρακτα δίπλα μας για να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας και όλους τους εργαζόμενους.

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.