Περισσότεροι από 13.000 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Τι λέει ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Π. Μπογιατζίδης για τα κρούσματα της περιοχής



“Περισσότεροι από 13 χιλιάδες εμβολιασμοί κατά του covid-19 έγιναν μέχρι σήμερα στα οκτώ(8) αντίστοιχα κέντρα της Π.Ε. Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα πέντε (5) εμβολιαστικά κέντρα αναμένεται να αναπτυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα με την έλευση των νέων εμβολίων”.

Στη δήλωση αυτή προέβη ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την όλη εξέλιξη με τους εμβολιασμούς ενώ συνεχάρη το Υγειονομικό δυναμικό και τη Διοίκηση για την άρτια οργάνωση και λειτουργία του Κέντρου σε μία περιοχή που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορονοϊό.

Σε ό,τι αφορά την γενικότερη εικόνα με τα κρούσματα στην Π Ε Κοζάνης ο κ. Μπογιατζίδης τόνισε ότι η εικόνα δεν είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική, σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων και θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα που σε συνάρτηση με τους εμβολιασμούς προκειμένου να διαχειριστούμε καλλίτερα την όλη κατάσταση για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

«Το θετικό είναι ότι ναι, μεν, μπορεί να έχουμε την εμφάνιση κρουσμάτων, συνέπεια των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που γίνονται από τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες αρχές, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται σε ισχυρή πίεση στο σύστημα Υγείας. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε».

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας Σταύρος Παπασωτηρίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι σήμερα στις κλινικές covid-19 νοσηλεύονται 13 ασθενείς, και η πληρότητα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, είναι στο 50%

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περισσότεροι από 13.000 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Τι λέει ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Π. Μπογιατζίδης για τα κρούσματα της περιοχής

  1. ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΖΙ ΑΡ.
    ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 10/3 (2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ)
    ΜΙΑ ΔΟΣΗ 9460
    ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ 4609
    ΣΥΝΟΛΟ 14069
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ 4609 ΑΤΟΜΑ.
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ 60-70 % ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ 150000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΑΤΟΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 95000.
    ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΦΟΡΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.