Ένας ακόμη δωρητής ζωής από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης

Ο Δάντσης ο Γιώργος ένας από τους 10δες που έδωσαν δείγμα στο ΤΟΥΡ ενημέρωσης και λήψης δειγμάτων για Δωρεά Μυελού των Οστών που κάναμε σαν πρώτη επαφή στα χωριά της Εορδαίας την Κυριακή  23/10/20216 σε Ασβεστόπετρα, Εμπόριο, Φούφα, Βαρικό, Ολυμπιάδα.  Υπάρχει ποια συνεχής επαφή σε όλες τις εκδηλώσεις των  χωριών, που σταμάτησαν λόγω covid19, αλλά θα συνεχίσουμε σίγουρα με τη επάνοδο στην κανονικότητα. 

    Ευαίσθητος ο Γιώργος και από την οικογένεια του, με γονείς με ειδικές ανάγκες,  έδωσε με χαρά και ελπίδα το δείγμα ευχόμενος να είναι τόσο τυχερός ώστε να δώσει ελπίδα σε κάποιον συνάνθρωπο. Και να που τέσσερα(4) χρόνια μετά κλήθηκε να πραγματοποιήσει την ευχή.

Δεκάδες στην κυριολεξία οι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο μας συμβατοί και αυτό μας χαροποιεί και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και μετά το υποχρεωτικό διάλλειμα λόγω της πανδημίας.  

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Δωρητές Ζωής.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                             Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                    Βόμβα Σοφία

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.