Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα τη «Συγγραφή επιστημονικών κειμένων με τη χρήση LaTeX» από το φοιτητικό παράρτημα του IEEE Τμήματος Πληροφορικής στην Καστοριά


 

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα τη «Συγγραφή επιστημονικών κειμένων με τη χρήση LaTeX» στις 12/03/2021, από το φοιτητικό παράρτημα του IEEE Τμήματος Πληροφορικής σε συνεργασία με την Κοσμητεία Θετικών Επιστημών και το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Καστοριά.

To Φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του τμήματος Πληροφορικής σε συνεργασία με την Κοσμητεία Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (τμήματα Πληροφορικής και Μαθηματικών) και το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Καστοριά διοργανώνουν ημερίδα με θέμα τη «Συγγραφή επιστημονικών κειμένων με τη χρήση LaTeX» την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 18:00. Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα της μαθηματικής σταθεράς π και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Τo πρόγραμμα της ημερίδας :

18:00 Έναρξη Ημερίδας

18:10 Συγγραφή κειμένου στο LaTeX – βασικοί τύποι εγγράφων.
Εισηγητής: Γ. Βασιλειάδης, Διδάσκων ΠΔ 407. Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό ΕΑΠ.

18:55 Επεξεργασία μαθηματικών παραστάσεων στο LaTeX.
Εισηγήτρια: Ζ. Καλογηράτου, Καθηγήτρια Τμήματος Πληροφορικής.

19:40 Επαγγελματική χρήση του Latex για τη δημιουργία μεγάλων εγγράφων. Εισηγητής: Γ. Σίσιας, Διδάσκων ΠΔ 407. Εξωτερικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Εξωτερικός Συνεργάτης Επιστημονικών Εκδόσεων Τζιόλα ΑΕ

Η Ημερίδα θα είναι ανοικτή προς το κοινό και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν να συνδεθούν στο: https://zoom.us/my/uowm.p32 ή στο Zoom ID: 796 722 4182 με βάση το πρόγραμμα.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Ανατολή Ζουρνατζή
Secretary of IEEE Student Branch of the
University of Western Macedonia, Kastoria

loading…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.