Καλλιόπη Βέττα: «Το εμβολιαστικό κέντρο Σερβίων πρέπει να ανοίξει άμεσα»



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου Σερβίων, δήλωσε:

«Η εμβολιαστική διαδικασία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, παρά την αυταπάρνηση του υγειονομικού προσωπικού, δεν κινείται με τους προσδοκώμενους ρυθμούς στην Π.Ε. Κοζάνης.

Υπάρχει άμεση ανάγκη για λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στα Σέρβια, όπως και των αντίστοιχων σημείων που έχουν προγραμματιστεί και παραμένουν κλειστά σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης. Μόνο με αυτό τον τρόπο, θα εξασφαλιστεί γρήγορα η απαιτούμενη ανοσία του πληθυσμού, σε μια περιοχή που έχει πληγεί δυσανάλογα από την πανδημία.

Ειδικά για το κέντρο Σερβίων, το οποίο καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική έκταση, με χιλιάδες κατοίκους, οι ενέργειες από την μεριά του αρμόδιου Υπουργείου, πρέπει να είναι άμεσες.

Οι πολίτες της περιοχής, οι οποίοι ανήκουν σε ηλικιακές ομάδες που εντάσσονται στο πρόγραμμα εμβολιασμού, αναγκάζονται να διανύουν πολύ μεγάλες αποστάσεις, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους αλλά και για την ευχερή πρόσβαση όλων στην διαδικασία.

Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε το εμβολιαστικό κέντρο στα Σέρβια, το οποίο διαθέτει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό και τις αντίστοιχες υποδομές, να λειτουργήσει άμεσα.

Καμία καθυστέρηση, πλέον, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.»

Γραφείο Βουλευτή​
Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καλλιόπη Βέττα: «Το εμβολιαστικό κέντρο Σερβίων πρέπει να ανοίξει άμεσα»

  1. Μεσα στο πολιτικο ανυδρο τοπιο,τοπιο των γιαλατζι αριστων ειναι η μονη βουλευτης που αφουγκραζεται τους παλμους και τις αγωνιες των ανθρωπων της περιοχης!
    Στηριγμα της ο λαος και οχι ο νεποτισμος των πορφυρογεννητων των Αθηνων και της περιοχης!!
    Δεν γεννηθηκε διπλα σε πολιτικα τζακια,ζεσταινεται απο την αγαπη των απλων ανθρωπων που βρισκονται διπλα της!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.