Εθιμοτυπικές συναντήσεις στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης



Σήμερα 03-02-2021στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Θωμά ΝΕΣΤΟΡΑ τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ακολούθησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Π.Ε. Κοζάνης, Αστυνομικό Διευθυντή Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗ.

Από την Ένωση μας πέρα από την εθιμοτυπική επίσκεψη τεθηκαν ουσιαστικά θέματα σχετικά, με τα εργασιακά, πανδημία, μεταναστευτικό, ωράριο εργασίας.

Εχοντας την εμπειρία και κατανοώντας το δίκαιο των αιτημάτων μας και των δυσχερών συνθηκών της εργασίας μας, δόθηκε υπόσχεση για την αμέριστη υποστήριξή τους της υλοποιήσης των αιτημάτων μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αμφότεροι επισημάναμε την αναγκαιότητα και χρησιμότητά της, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ.             Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εθιμοτυπικές συναντήσεις στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.