Συλλήψεις στη Φλώρινα για κατοχή αφορολόγητου καπνού και ναρκωτικών



Σύλληψη 40χρονου σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (25-02-2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 40χρονος αλλοδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα καπνού, βάρους -2- κιλών και -248,2- γραμμαρίων, για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη 43χρονης σε περιοχή της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (25-02-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, 43χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, τόσο σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, όσο και έπειτα από έρευνα στην οικία της ανωτέρω, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

38,91 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
1 τρίφτης και
1 ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.