Περισσότεροι από 20.000 πολίτες εμβολιάστηκαν στην Δυτική Μακεδονία – Τους 9.000 έφτασαν οι εμβολιασμοί στην Π.Ε. Κοζάνης

Το Κέντρο υγείας Κοζάνης επισκέφτηκε ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης στο πλαίσιο του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» κατά του Covid 19.

Μέχρι σήμερα στην Δυτική Μακεδονία εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 20.000 πολίτες, ενώ συνεχίζεται απρόσκοπτα ο εμβολιασμός των ηλικιακών ομάδων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείο Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην ΠΕ Κοζάνης οι εμβολιασμοί έφτασαν τις 9.000, όπου έχουν ενεργοποιηθεί 8 από τα 13 εμβολιαστικά Κέντρα, που συμμετέχουν στον εμβολιασμό του πληθυσμού της περιοχής και αναμένεται άμεσα και τα υπόλοιπα να μπουν στην μάχη των εμβολιασμών.

Αισιοδοξία για τον πρόγραμμα εμβολιασμού εξέφρασε ο κ. Μπογιατζίδης. Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, τα δεδομένα για την πορεία των εμβολιασμών είναι ενθαρρυντικά, δηλώνοντας μάλιστα ενθουσιασμένος. Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ υπογράμμισε ακόμα, ότι σε συνεργασία με το Υπουργείου Υγείας, στα εμβολιαστικά Κέντρα, που έχουν οριστεί, συνεχίζεται απρόσκοπτα το πρόγραμμα «Ελευθερία» με τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν δοθεί, μέσα από τον σχεδιασμό που έχει γίνει για τον προσδιορισμό ηλικιακών ομάδων και δόσεων εμβολίων, ώστε να περιμένουμε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία. Ο κ. Μπογιατζίδης σημείωσε ακόμα, ότι η κατάσταση σε ό,τι αφορά την πανδημία, τόσο στην περιοχή, όσο και στην Βόρεια Ελλάδα βελτιώνεται, ζητώντας από τους πολίτες να παραμείνουν ιδιαίτερα προσεκτικοί τηρώντας πιστά τα μέτρα.

Από την πλευρά της η κ. Έφη Σαββίδου ενημέρωσε τον Διοικητή για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κοζάνης και το πρόγραμμα εμβολιασμού, που όπως τόνισε συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς να χαθεί καμιά δόση. Σημείωσε ακόμα, ότι εμβολιάζονται οι ηλικίες 75-79 και αναμένεται το επόμενο διάστημα, όταν ανοίξει η πλατφόρμα, να συνεχίσουν και με άλλες ηλικιακές ομάδες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περισσότεροι από 20.000 πολίτες εμβολιάστηκαν στην Δυτική Μακεδονία – Τους 9.000 έφτασαν οι εμβολιασμοί στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ 105000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ 150000.
    ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 9000 ΑΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 96000.
    ΑΡΑ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ 2-2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ..
    ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.