Στοίχημα: Ένα φαβορί και δύο εκπλήξεις στο κουπόνι της Τρίτης



Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Αγγλία και Champions League με στόχο το ταμείο. Ενημερωθείτε για τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος του Champions League σήμερα.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ (22.00)

Την πρώτη της ήττα μετά από 8 παιχνίδια γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Λεβάντε εντός έδρας. Οι «Ροχιμπλάνκος» ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με το 2-0 υπέρ της Λεβάντε να είναι κλασματική εικόνα. Παρά την ήττα η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 55 βαθμούς σε 23 παιχνίδια, διατηρώντας την διαφορά των 3 βαθμών με ένα παιχνίδι λιγότερο από την Ρεάλ.

Στον αντίποδα η Τσέλσι, δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σαουθάμπτον την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας ισόπαλη με σκορ 1-1. Βαθμολογικά οι «Μπλέ του Λονδίνου» βρίσκονται στην 5η θέση και στο +3 από την Λίβερπουλ με μοναδικό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Αμφότερες έρχονται από άσχημα αποτελέσματα εντός συνόρων και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο με τους τυπικά γηπεδούχους της Ατλέτικο να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ποντάρισμα στην νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόδοση 2.60.

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων :  https://youtu.be/LCEBvt6A07s 

 

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ (22:00)

Από εντός έδρας νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια προέρχεται η Λάτσιο πού δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στην Serie A διατηρείτε στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς σε 23 παιχνίδια κρατώντας την Γιουβέντους ένα βαθμό πιο κάτω. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της για το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας μετράει 4 νίκες και μόλις μία ήττα. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπάγερν έρχεται από «σφαλιάρα» εντός συνόρων, καθώς γνώρισε ήττα με 2-1 στην έδρα της Αϊντραχτ πού σε συνδιασμό με την ισοπαλία κόντρα στην Μπίλεφελντ πριν από δύο αγωνιστικές, έχει φέρει την Λειψίας πλέον στο -2. Οι απουσίες των Τολισό, και Γκνάμπρι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές για τον Χανς-Φλικ που καλείτε να ανασυγκροτήσει τους «Βαβαρούς» εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, οι γηπεδούχοι αν και βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα δεν έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν τέτοιου είδους παιχνίδια. Από την άλλη η Μπάγερν μετά τις δύο σερί κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κατευνάσει τα πνεύματα. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους το διπλό της Μπάγερν σε συνδυασμό με το γκολ μας προσφέρει μια πολύ ελκυστική τιμή. Ποντάρισμα στο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90. Δείτε εδώ προβλέψεις της προηγούμενης εβδομάδας.

 

ΛΙΝΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (20:00)

Συνεχίζουν τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους οι γηπεδούχοι πού μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας πριν από δύο αγωνιστικές ηττήθηκαν δύο συνεχόμενες φορές κόντρα σε Άρσεναλ και Γουλβς εκτός έδρας. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 12η θέση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς σε 24 παιχνίδια έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. 

Από την άλλη η Σαουθάμπτον αν και προέρχονταν από 4 σερί ήττες στην , Premier League, στάθηκε αντάξια των περιστάσεων στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, παίρνοντας σπουδαίο βαθμό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους εξάλλου η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη είναι μεγάλη, με τούς «Αγίους» να μην κινδυνεύουν προς το παρόν.  

Οι τιμές των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα και ποιότητα των δύο ομάδων. Η Λιντς είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα όμως αμυντικά αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα. Από την άλλη η εικόνα της Σαουθάμπτον κόντρα στην Τσέλσι είναι ενθαρρυντική για την συνέχεια των φιλοξενούμενων και το 2DNB σε απόδοση 2.50 έχει μεγάλη αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

 

Επισκεφτείτε το webfreebets και ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές προβλέψεις σήμερα όπως επίσης και πληροφορίες για τις καλυτερες στοιχηματικες 2021 με χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.