ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Αίτημα παράτασης της διαβούλευσης για την κατάρτιση του ΕΣΔΙΜ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



ΠΡΟΣ:     Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα 

Τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής  ΣΔΑΜ, κ. Κ. Μουσουρούλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:      Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Μέλη Δ.Σ. ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

                 ΜΜΕ Δυτικής Μακεδονίας

ΘΕΜΑ: Αίτημα παράτασης της διαβούλευσης για την κατάρτιση του ΕΣΔΙΜ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,

Αγαπητέ κύριε Μουσουρούλη,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο ΔΣ της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στις 22/2/2021, συζητήθηκε αναλυτικά το ζήτημα του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης, με αφορμή το αρ. πρωτ. 27/8-2-2021 έγγραφό σας. 

Από τη συζήτηση που ακολούθησε έγινε σε όλους φανερό, ότι η διαβούλευση για ένα τόσο σοβαρό προγραμματικό έγγραφο το οποίο θα επηρεάσει καθοριστικά το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε τόσο ασφυκτικά χρονικά περιθώρια έως 19.03.2021.

Για το λόγο αυτό, κρίνουμε απαραίτητη την παράταση χρόνου ολοκλήρωσης της διαβούλευσης κατά δύο μήνες τουλάχιστον, προκειμένου να συμβάλλουμε στο διάλογο αυτό από την πλευρά της Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού με καλά επεξεργασμένες και δημιουργικές προτάσεις.

Προσβλέποντας στην θετική σας ανταπόκριση, ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας

Γεώργιος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.