Ξεκινάει σταδιακά η λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας



Κατόπιν της υπ. Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 10604/2021 – ΦΕΚ 643/Β/18-2-2021 απόφασης σας ενημερώνουμε πως από σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 η   Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας προχωρά σε σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών της προς το κοινό.

Για τον προγραμματισμό της επίσκεψης του αναγνωστικού κοινού στη Δανειστική Συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, απαιτείται η αποστολή e-mail ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσης. 

Το αναγνωστικό κοινό καλείται να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησής του τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της. 

Οδηγίες προς το αναγνωστικό κοινό 

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση του αναγνωστικού κοινού θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δε δύναται να πραγματοποιηθεί με άλλο τρόπο. Για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας στο Τμήμα της Δανειστικής Συλλογής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Πτολεμαΐδας, απαιτείται η αποστολή email ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής σας.

To ωράριο λειτουργίας θα είναι Δευτέρα-Παρασκευή 8.00 – 14.00. Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται επιστροφές βιβλίων αποκλειστικά στο Τμήμα Επιστροφών στο Ισόγειο καθώς και δανεισμοί υλικού κατόπιν ραντεβού.

Κατά την είσοδό σας στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, θα πρέπει υποχρεωτικά να απολυμαίνετε τα χέρια σας με τη χρήση του αντισηπτικού υγρού που θα βρίσκετε στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής σας με τον αρμόδιο υπάλληλο απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ σας.

Απαραίτητη είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας από μέρους σας.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από άλλον αναγνώστη, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του (72 ώρες).

Προσωρινά αναστέλλεται το δικαίωμα κράτησης δανεισμένου υλικού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας,  στο τηλέφωνο 2463021154 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ptolib@otenet.gr  από Δευτέρα – Παρασκευή από 8:00  – 14:00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.