Πτολεμαΐδα: Πλημμύρισε το υπόγειο του Εμπορικού Πολύκεντρου – Χωρίς ρεύμα οι γύρω οδοί


 

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το Εμπορικό Πολύκεντρο Πτολεμαΐδας όπου πλημμύρισε το υπόγειο του κτιρίου, έκτασης 2000 τ.μ., με αποτέλεσμα να σημειωθεί βλάβη σε υποσταθμό και να τεθεί εκτός λειτουργίας ο μετασχηματιστής που ηλεκτροδοτεί οικοδομικά τετράγωνα επί των οδών Β. Σοφίας-Πόντου-Εθνικής Αντίστασης-Περδίκκα-Β. Κων/νου-περιοχή Παλαιού Πάρκου.

Από τις 6 το πρωί βρίσκονται στο σημείο συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, του ΔΕΔΔΗΕ, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Εορδαίας, της ΔΕΤΗΠ, και καταβάλλονται προσπάθειες για την απάντληση των υδάτων, με το νερό στο ένα μέτρο.

Αναμένεται μεγάλη αντλία από ορυχείο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να επισπευστεί η όλη διαδικασία. Σύμφωνα με τον τοπικό προϊστάμενο του ΔΕΔΔΗΕ, Δημήτρη Αρβανιτάκη, «κάποιοι πελάτες δεν θα μπορέσουν να πάρουν ρεύμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, θα πρέπει η στάθμη του νερού να πέσει στα 30 εκατοστά».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.