Η έκδοση του βιβλίου “Πρόσωπα και ιστορία” του αείμνηστου Αθανασίου Τσαρμανίδη



Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδεχόμαστε την έκδοση του βιβλίου “Πρόσωπα & ιστορία”,του αείμνηστου πατέρα μου Αθανασίου Τσαρμανίδη.

Το βιβλίο αυτό περιέχει στοιχεία που έρχονται στο φως για πρώτη φορά.Ένα έργο 20 και πλέον χρόνων,η εκπόνηση του οποίου έγινε με πολύ αγάπη και ανιδιοτέλεια από τον πατέρα μου για τον Τόπο μας.

Ευχαριστούμε τη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης που έφερε εις πέρας αυτή την έκδοση και προσβλέπουμε στη παρουσίαση του βιβλίου όταν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ευχόμαστε αυτό το έργο για τη περιοχή της Κοζάνης και των Σερβίων,να αποτελέσει έναυσμα για μελλοντικές έρευνες και εργασίες καθώς και πολύτιμη πηγή γνώσης της ιστορίας για τους συμπολίτες μας.

Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Αντώνιο Τσαρμανίδη που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια ώστε αυτός ο τόμος, όπως και οι άλλοι τους οποίους είχε συγγράψει ο πατέρας μου όσο ήταν εν ζωή,να φτάσουν ως στην έκδοση.
Το βιβλίο διατίθεται στη ΚΔΒΚ. Τηλέφωνο Επικοινωνίας:+30 2461 049319.

Γεώργιος Τσαρμανίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.