Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021 για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας



 

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, για το Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, που απέσπασαν το Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021, με το έργο τους eTreeHuggers : 1, 2, TREE, HUG the TREES with me.

Στο έργο, το οποίο στηρίχθηκε στην ιδέα «Αγκαλιάζω τα δέντρα», επιλέχθηκε να αναδειχθεί ο 850 ετών «Πλάτανος των Ηρώων», ο οποίος βρίσκεται στην Κοινότητα Πύργων του Δήμου Εορδαίας.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, των 4 ηλικιακών κατηγοριών και των 5 ειδικών κατηγοριών, δόθηκαν βραβεία που επιλέχθηκαν από 870 έργα που υποβλήθηκαν. Αυτά τα έργα είναι σημαντικά παραδείγματα συλλογικής εργασίας και οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου επέδειξαν άριστα επιτεύγματα.

Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, αναδεικνύουν πολιτιστικά την περιοχή μας και τονώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση, ενισχύοντας παράλληλα την επικοινωνία ανάμεσα σε μαθητές από διαφορετικά μέρη, προκειμένου να συνεργαστούν, να αναπτύξουν σχέδια, να μοιραστούν και εν ολίγοις να νιώσουν ότι αποτελούν μέρος της πιο συναρπαστικής μαθησιακής κοινότητας στην Ευρώπη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο και την Κοινότητα των Πύργων, που συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή ενισχύοντας τη συγκεκριμένη δράση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.