Ανακοινώσεις – ψηφίσματα για τη βιαιοπραγία σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου Γρεβενών Δημητρίου Μπόλη



Το Ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών που καταδικάζει τη βιαιοπραγία σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου κ.Δημητρίου Μπόλη

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών, μετά από ομόφωνη απόφασή του, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βιαιοπραγία σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Δημητρίου Μπόλη από δημότη των Γρεβενών που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου 2021 εντός του Δημαρχείου.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές.

H Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών
Φωτεινή Τζουβάρα


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας έχοντας ως πάγια θέση την καταδίκη κάθε πράξης βίας, καταδικάζει απερίφραστα τη βιαιοπραγία που συνέβη την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, εις βάρος του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών κ. Δημητρίου Μπόλη από δημότη του ιδίου Δήμου.

Την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τη φοβίζουν συμπεριφορές βίας, ούτε την τρομάζουν οι απειλές από όπου και αν προέρχονται. Θα συνεχίσει να εκφράζεται και να διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις της χωρίς δισταγμό, για το καλό του τόπου και των πολιτών.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου
Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.