Στοίχημα: Η φόρμα καθορίζει τις ισορροπίες

Φόρμα και εμπειρία αναμένεται να καθορίσουν την εξέλιξη των σημερινών αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ.  Η έμπειρη σε νοκ-άουτ καταστάσεις Γιουβέντους ταξιδεύει στην Πορτογαλία και θέλει να θέσει τις βάσεις πρόκρισης απέναντι στην ντεφορμέ Πόρτο. 

Σε κακή φόρμα είναι και η Μπορούσια, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Και μάλλον θα το εκμεταλλευτεί η φορμαρισμένη Σεβίλλη. Οι δύο συναντήσεις αυτές ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης σε αποδόσεις που βρίσκουμε στο στοιχιμαν.

 

ΠΟΡΤΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΟΡΤΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τα παιχνίδια που όταν ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα δεν ξέρεις αν θα πρέπει να χαρείς ή να λυπηθείς. Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνθηκαν οι παίκτες της Πόρτο μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μποαβίστα και την ισοπαλία με 2-2. Χαρούμενοι γιατί κατάφεραν και αντέδρασαν από το 0-2 που βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο, λυπημένοι γιατί έχασαν πέναλτι στο 86ο λεπτό – και ενώ είχαν ήδη ισοφαρίσει – και άφησαν άλλους δύο βαθμούς στο κυνήγι της Σπόρτινγκ και της πρώτης θέσης.                 

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να τερματίσει πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και να αφήσει πίσω της Μαρσέιγ και Ολυμπιακό. Χωρίς να έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, απλώς στα κρίσιμα σημεία ήταν καλύτερη και φάνηκε πιο έτοιμη και έμπειρη από τους αντιπάλους της. Τα νοκ-άουτ παιχνίδια είναι βέβαια μια άλλη ιστορία. Χωρίς απουσίες.       

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερις σερί ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ανεξαρτήτως έδρας. 

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Εκτός προγράμματος” ήττα από την Νάπολι στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”. Βρέθηκε πίσω με γκολ που δέχτηκε από πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα στο 31ο λεπτό. Της πήρε λίγο μέχρι να συνέλθει από το σοκ και κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπάθησε να αντιδράσει, είχε την πρωτοβουλία, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν μπόρεσε να πετύχει. Και έμεινε το 1-0 που δεν αποτυπώνει ακριβώς την εικόνα του αγώνα.                     

Το ότι έμεινε και πάλι 8 βαθμούς από την κορυφή και στην τέταρτη κάνει δύσκολη της απόπειρά της να πάρει ακόμη ένα σερί πρωτάθλημα. Και λογικά θα στρέψει το ενδιαφέρον της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και με δεδομένο ότι ακολουθεί εύκολο παιχνίδι για της Serie A με την Κροτόνε, λογικά θα τα δώσει όλα σήμερα να πάρει σκορ πρόκρισης. Δεν θα αγωνιστούν οι μέσοι Αρτούρ και Κουαδράδο, ενώ ο επίσης μέσος Ράμσεϊ ίσως και να μπορέσει να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή.                   

Στατιστικά Στοιχήματος: Έξι N/G στους τελευταίους δέκα αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης ή έδρας. Προγνωστικά από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η κακή φόρμα της Πόρτο και η ανωτερότητα της Γιουβέντους θα ορίσουν την μοίρα του αγώνα. Και όλα δείχνουν ότι η Γιουβέντους μπορεί να θέσει βάσεις πρόκρισης. 

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2,05

 

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με πολλές αλλαγές, καθώς επιχειρήθηκε εκτεταμένο ροτέισον μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα και πριν τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά δεν φάνηκε καθόλου. Με την ίδια κυνική εμφάνιση κέρδισε την Ουέσκα με 1-0 και κράτησε τη θέση της στην τετράδα με τάσεις για ψηλότερα. Και ενώ βρίσκεται και με το ένα ποδι στον τελικο Κυπέλλου μετά το 2-0 επί της Μπαρτσελόνα.                     

Με την αυτοπεποίθηση της φόρμας που διανύει εσχάτως και αυτή που της δίνουν οι εννέα συνεχόμενες νίκες σε LaLiga και Κύπελλο θα παραταχθεί σήμερα η Σεβίλλη. Και με την ανασταλτική της λειτουργία που πλέον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιχειρήσει να βάλει τις βάσεις για συνέχεια στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα λείψουν σήμερα ο αμυντικός Ακούνια και ο μέσος Οκάμπος. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει 7 σερί Ν/G.ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης . 

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρειάστηκε να επιστρατευτεί ο Χόλαντ για να μπορέσει να ισοφαρίσει εντός έδρας στο 81ο λεπτό την Χόφενχάιμ σε 2-2. Τι και αν προηγήθηκε στο 24΄, η άμυνα της απέδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι είναι η αχίλλειος πτέρνα της και δέχτηκε την ανατροπή στο 31’ και το 51’. Στη συνέχεια πίεσε αλλά πλην της ισοφάρισης δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι άλλο. Προφανώς εκτός διεκδίκησης του τίτλου, μόνη φιλοδοξία της για φέτος η τετράδα και η συμμετοχή στο επόμενο. Τσάμπιονς Λιγκ.                               

Από τις ομάδες που τη φετινής σεζόν δεν μπορεί να βρει κάποια σταθερότητα η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που όσο και αν πετάει φωτιές επιθετικά, τόσο ασυμμάζευτα είναι τα ανασταλτικά της χάλια. Και αυτά πληρώνει συνήθως. Χωρίς τον τερματοφύλακα Μπίρκι τους αμυντικούς Μενιέ, Πίστσεκ και Ζαγκαντού και τον αμυντικό χαφ Βίτσελ η αποστολή.   

Στατιστικά Στοιχήματος: 8 σερί G/G ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η επιθετική γραμμή της Μπορούσια είναι εξαιρετική, αλλά δεν είναι ικανή να της δώσει κάτι αξιόλογο απέναντι στην φετινή Σεβίλλη. Όχι όσο η άμυνα της πελαγοδρομεί έτσι.      

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.30

 

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις στοιχηματικές εταιρίες με mobile apps που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.