Ευχαριστήριο μήνυμα από τον κ. Αντώνιο Χατζημάγιογλου προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο



Αισθάνομαι βαθύτατα την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους γιατρούς καθώς και το άψογο νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος ύποπτων κρουσμάτων COVID-19 στον 1ο όροφο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδος όπου νοσηλεύτηκα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Νοσηλευτικό προσωπικό άριστα καταρτισμένο, καθώς παρέχει υπηρεσίες όπου δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει κάτι από τις πιο προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, σε αυτό το νοσοκομείο υπάρχουν πραγματικά ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για να εξυπηρετήσουν όλους τους ασθενείς και όχι μόνο. Επίσης κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ευγένεια και η μεγάλη προθυμία όλου του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και θερμά που παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας γενικά, αλλά και ειδικά στον χώρο της υγείας, έχετε καταφέρει να διατηρείτε τόσο υψηλό επίπεδο περίθαλψης και να λειτουργεί άψογα το τμήμα ύποπτων κρουσμάτων COVID-19 στον 1ο Όροφο του Νοσοκομείου.

Τέλος αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό του νοσοκομείου για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν. Η πολύ καλή οργάνωση, η καθαριότητα, η τάξη, ο εξοπλισμός, η επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και η εν γένει λειτουργία του Μποδοσάκειου νοσοκομείου αποτελεί υπόδειγμα δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος, που τιμά την Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο.

Με μεγάλη Εκτίμηση
Αντώνιος Χατζημάγιογλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.