Επίσκεψη γνωριμίας του Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχου Σ. Κορέλα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμαρχο Κοζάνης



Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα 16-02-2021 στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους ιδιαίτερα τώρα την χειμερινή περίοδο (πλημμύρες, χιονοπτώσεις κλπ).


Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα 16-02-2021 στον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης καθώς και η συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους ιδιαίτερα τώρα την χειμερινή περίοδο (πλημμύρες, χιονοπτώσεις κλπ).

Γραφείο επικοινωνιών ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.