NEWECOENERGY: Χρηματοδότηση και κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών



Η NEWECOENERGY προχώρησε ακόμα περισσότερο στην αγορά των ΑΠΕ υλοποιώντας από τις αρχές Οκτωβρίου έξι νέα έργα συνολικής ισχύος 5 MW για τα οποία έχει καταθέσει Δήλωση Ετοιμότητας και είναι σε τελικό στάδιο 1MW.

Η NEWECOENERGY εκτός από την Μελέτη, Κατασκευή και Συντήρηση των Φωτοβολταϊκών Πάρκων σας, τώρα αναλαμβάνει και την εύρεση χρηματοδότησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. 

Η στελέχωση της εταιρίας με το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό και η εξασφάλιση φωτοβολταϊκών πλαισίων, inverters και βάσεων στήριξης, της δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσει  ταυτόχρονα πολλαπλά έργα και εμπρόθεσμα,  πριν από την επικείμενη αλλαγή της τιμής πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας. 

Η NEWECOENERGY εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με συνεχή παρουσία  από το 2008. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 40 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης. Η εταιρία διακρίνετε για την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια προς τους συνεργάτες της, την ποιότητα και την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

H NEWECOENERGY βρίσκεται στην Κοζάνη στην οδό Λαρίσης 17 με τηλ. 2461040715 & 6978776056 και διευθύνεται από το Μηχανικό Αλεξανδρίδη Χαράλαμπο. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.