Αρκετά παράπονα πολιτών για ελλειπή αποχιονισμό στην πόλη της Κοζάνης: «Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας» λένε κάτοικοι αρκετών περιοχών



Πολλά παράπονα από πολίτες έλαβε το KOZANILIFE.GR, από τη στιγμή που ξεκίνησε η χιονόπτωση στην πόλη της Κοζάνης για ελλειπή αποχιονισμό.

Εικόνες με αρκετό χιόνι στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στις περιφερειακές περιοχές, δυσκολεύουν την μετακίνηση οδηγών και πεζών.

Ενδεικτικά, στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής, στα Ηπειρωτικά και στα Πλατάνια, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι η μετακίνηση τους είναι ιδιαίτερα δύσκολη. “Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας” αναφέρουν ενδεικτικά οι πολίτες.

Η σφοδρή χιονόπτωση που σημειώνεται στην πόλη της Κοζάνης από το Σάββατο έως και αυτή την ώρα, φαίνεται να καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο το έργο του κρατικού μηχανισμού.

Ογδόντα εκχιονιστικά μηχανήματα της Δυτικής Μακεδονίας, επιχειρούν σε όλο το οδικό δίκτυο, προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

10 σχόλια στο άρθρο “Αρκετά παράπονα πολιτών για ελλειπή αποχιονισμό στην πόλη της Κοζάνης: «Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας» λένε κάτοικοι αρκετών περιοχών

  1. Με μια μποτουλα μια χαρά βγαίνεις απ’το σπίτι. Κοζάνη μένουμε όχι Μελβούρνη. 30 πόντους χιόνι και κάνουμε σαν Νότιοι

    1. Τι λες ρε τετραπέρατε, και τα δημοτικά τέλη γιατη τα πληρώνουμε, για να μην μπορούμε να βγάλουμε το αυτοκίνητο και να κυκλοφορούμε μόνο με μποτούλες;

      1. Εγώ τετραπερατος μπορεί να μην είμαι αλλά ξέρω ότι για να βγάλεις το αυτοκίνητο πρέπει πρώτα να καθαρίσεις πεζοδρόμιο και να βάλεις αλυσίδες η χιονολαστιχο. Εγώ με χιονολαστιχο μια χαρά κυκλοφορησα σήμερα. 30 πόντους είχε όχι 1 μέτρο

        1. Καλό θα είναι να πάρουμε και εμείς μια μικρή πρωτοβουλία να καθαρίσουμε μπροστά από τα σπίτια μας !!
          Δεν είναι δύσκολο λίγο αλάτι και λίγο καθαρισμα.
          Και όλα γίνονται

          1. καλο θα ειναι να κοψει τοτε και τα δημοτικα τελη..και ο αλλος ο αχαστοςο γιος του χρυσου να κοψει τα τελη κυκλοφοριας αφου μας εχει ολο το χρονο κλεισμενους μεσα..σε κανονικα κρατη θα ειχανε παραιτηθει απο μονοι τους η θα τους ξερνουσε το ιδιο το συστημα..εδω οι σφουγκοκολαριοι βγενετε να δικαιολογισεται τα αδικαιολογητα καθε φορα,,μην τυχων σας θιξουν ,,τον αρχηγο και χασετε την χρυση κουταλα

  2. Κατασχας για να βγεις από το σπίτι σου πρέπει να καθαρίσεις τον χώρο μπροστά από το σπίτι σου και τον χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου σου.Αυτο είναι ατομική ευθύνη του καθενός!;Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ευθύνη της δημοτικής αρχής για το γενικότερο χαλί στους δρόμους της πόλης και δεν αναφέρομαι στους κεντρικούς,καθώς σε αυτούς η κίνηση γίνεται κανονικά,αλλά τους υπόλοιπους!Όσο για τα πεζοδρόμια,ιδίως στο κέντρο,αν το κάθε κατάστημα καθάριζε τα 5-6 μέτρα που του αναλογούν οι εικόνα θα ήταν πολύ καλύτερη!Αυτή πάντως που είδα εγώ σήμερα στις 12:00 ήταν για γέλια!Θέλετε μετά να μπει και κόσμος στα μαγαζιά σας!

  3. Καταρχας για να βγεις από το σπίτι σου πρέπει να καθαρίσεις τον χώρο μπροστά από το σπίτι σου και τον χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου σου.Αυτο είναι ατομική ευθύνη του καθενός!Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ευθύνη της δημοτικής αρχής για το γενικότερο χαλί στους δρόμους της πόλης και δεν αναφέρομαι στους κεντρικούς,καθώς σε αυτούς η κίνηση γίνεται κανονικά,αλλά τους υπόλοιπους!Όσο για τα πεζοδρόμια,ιδίως στο κέντρο,αν το κάθε κατάστημα καθάριζε τα 5-6 μέτρα που του αναλογούν οι εικόνα θα ήταν πολύ καλύτερη!Αυτή πάντως που είδα εγώ σήμερα στις 12:00 ήταν για γέλια!Θέλετε μετά να μπει και κόσμος στα μαγαζιά σας!

  4. Αυτή η ηλιθιότητα των τοπικών αρχόντων να νομίζουν ότι όλα τα κάνουν “τέλεια”… όλους μας ξεπερνάει.Ο καθένας καθαρίζει τον χώρο του εγώ μπροστά στο σπίτι ο καταστηματάρχης μπροστά στο μαγαζί…τα υπόλοιπα…??? Ώρα 14.00 την Δευτέρα και η μιση πόλη ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ… όσο για τις νυχτερινές συνεντεύξεις είσαι για γέλια Αντιδημαρχε κανε συνέντευξη την ώρα που κυκλοφορεί ο πολίτης να δεις τι θα σου σουρουν..!!!!α η Φιλίππου Β’ ηταν καθαρισμένη…????αν αυτό νοείται καθάρισμα… άστα….!!!!

  5. ΜΟΝΟ Η ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β’ ???? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ..ΚΑΜΙΑ ΟΔΟΣ..ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΓΟΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ???? ΠΟΣΟ ΑΛΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΑΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ??

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.