Ο Σύλλογος ΑμεΑ Κοζάνης για την παράταση των μέτρων στην Πτολεμαΐδα: «Δίχως καμία εξήγηση, με λανθασμένα κρούσματα και χωρίς καθόλου στήριξη»



Κατόπιν της ανακοίνωσης του Δημάρχου Εορδαίας θα θέλαμε να δηλώσουμε πως ομόφωνα όλο το Δ.Σ του «Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» έχει την πλήρη στήριξη του, καθώς και τα όλο και σκληρότερα μέτρα που κατακλύζουν την περιοχή έχουν φέρει σε μια δυσχερή κατάσταση όλους τους πολίτες και ειδικότερα τον κόσμο της αναπηρίας.

Δεν είναι δυνατόν ‘’να φέρνουν σε οικονομική καταστροφή και σε ψυχική κατάρρευση την περιοχή μας’’ δίχως καμία εξήγηση με λανθασμένα κρούσματα και χωρίς καθόλου στήριξη. Θα πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις καθώς και να στηριχθεί και να στελεχωθεί το σύστημα υγείας της περιφέρειας μας. Ζητάμε την άμεση προτεραιότητα του εμβολιασμού της ευπαθής ομάδας των Ατόμων με Αναπηρία ξεκινώντας άμεσα από τον Δήμο Εορδαίας και από τις δομές Αναπηρίας της Περιοχής μας. Όλοι μαζί σε μια γροθιά μένουμε ασφαλείς τηρώντας τα μέτρα προστασίας για να έχουμε υγεία και να βγούμε από την απομόνωση.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΗΓΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΥΠΕΥΘ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ
ΣΚΟΡΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.