Εκδήλωση της ΚΝΕ Δυτικής Μακεδονίας: “Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση και οι εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας”



Η Ανώτατη Εκπαίδευση βρέθηκε στο επίκεντρο πολύ σημαντικών εξελίξεων, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν χιλιάδες φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Με το νομοσχέδιο της ΝΔ έγινε ένα ακόμα βήμα προς το Πανεπιστήμιο της αγοράς, το οποίο πάει κόντρα με το Πανεπιστήμιο των λαϊκών αναγκών και των αναγκών των φοιτητών.

Μπροστά στις εξελίξεις αυτές, η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ σας καλεί να συζητήσουμε γύρω από αυτές τις εξελίξεις, το πως θα επηρεαστεί το ίδιο το Ίδρυμα της Δυτ. Μακεδονίας, αλλά και τις Θέσεις του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φλεβάρη στις 20:00, μέσω Zoom. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο mail tskozanis@gmail.com.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.