Συλλήψεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθη χθες (13-02-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 19χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 19χρονο και στη συνέχεια στην οικία του, καθώς και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μεταλλικοί τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ  η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Συνελήφθη χθες (12-02-2021) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.