Από βλάβη σε υπόγειο καλώδιο μέσης τάσης μεταξύ των οδών Ολύμπου, Αριστοτέλους και Γκέρτσου το μπλακ άουτ στην Κοζάνη



Βλάβη σε υπόγειο καλώδιο μέσης τάσης μεταξύ των οδών Ολύμπου, Αριστοτέλους και Γκέρτσου, έβγαλε “εκτός” γραμμή του δικτύου ηλεκτροδότησης προκαλώντας διακοπή ρεύματος σε ενα μεγάλο τμήμα στην πόλη της Κοζάνης. Η διακοπή σημειώθηκε στις 13.50 με μια μικρότερης διάρκειας λίγο νωρίτερα.

Χωρίς ρεύμα έμειναν αρκετές περιοχές μεταξύ αυτών οι οδοί Περδικάρη, Αυλιώτη, Μ. Αλεξάνδρου, Σμύρνης, Ιπποκράτους, Πανόρμου, τμήμα της Γκέρτσου, η περιοχή του ΚΤΕΛ.

Άμεση ήταν η επέμβαση του ΔΕΔΗΕ, περιοχής Κοζάνης, που με τον κατάλληλο χειρισμό αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση, των νοικοκυριών, άμεσα.

Σήμερα αναμένεται ειδικό όχημα από την Θεσσαλονίκη που θα εντοπίσει το σημείο που υπάρχει η βλάβη, ώστε να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται αύριο το μεσημέρι.

Ωστόσο αρκετές ήταν οι κλήσεις που δέχτηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης για απεγκλωβισμούς πολιτών κυρίως από ανελκυστήρες.

Η διακοπή ρεύματος δεν επηρέασε τα εμβόλια που διαχειρίζεται το Κέντρο υγείας Κοζάνης, με την χρήση των τελευταίων φιαλιδίων στους πολίτες που είχαν ραντεβού να εμβολιαστούν εκείνη την ώρα.

Δέσποινα Αμαραντίδου από την ΕΡΤ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.