Πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης για την προστασία των αδέσποτων ζώων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τον παγετό



Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες της περιοχής για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τον παγετό.

Ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή, ο Δήμος Κοζάνης καλεί τους δημότες να συγκεντρώσουν κουβέρτες, ρουχισμό κατοικιδίων, ή ρούχα που δεν χρησιμοποιούν, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο του ΚΗΦΗ (Πλακοπίτη 11, κτήριο 40 μάρτυρες), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τηλέφωνο 6948286427.

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται και τις καθημερινές, σε εργάσιμες ώρες. Τα είδη ρουχισμού θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία των ζώων από το κρύο. Η εν λόγω πρωτοβουλία, εντάσσεται στην πολιτική του δήμου για προστασία των αδέσποτων ζώων.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης για την προστασία των αδέσποτων ζώων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τον παγετό

  1. Ναι να μοιράσετε στα σκυλιά επιπλέον γούνα θα κρυώσουν…ρε που πάμε ..και το γράφετε και για είδηση…γράψε και ακόμα μια ξέρετε πόσοι συμπολίτες μας δεν έχουν θέρμανση…για τη δεν έχουν λεφτά..άνθρωποι με οικογενειες ..παππούδες που δε τους φτάνει η σύνταξη για τα χάπια τους..δε έχουν για τηλεθέρμανση και οι λογαριασμοί παν αβερτα. Δήμαρχε γενική έκταση στα τιμολόγια τώρα κόψε πια την κοροϊδία του +80% στο νερό καταστραφηκε η οικονομία της πόλης τους τελευταίους 3 μήνες και με δική σου ευθύνη και έχουμε το ενα ποακριβορερο νερό που το πληρώνουν τα. Κορόιδα..καλοπληρωτες..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.