Ρεσιτάλ on camera από Θεσσαλονικιό που πλήρωσε ακριβά το “κορονοπάρτι” του! Δείτε το βίντεο



Ρεσιτάλ on camera με ρεμπέτικες ατάκες από τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη που πλήρωσε ακριβά το “κορονοπάρτι” του. Μια ιστορία αγάπης και μια μεγάλη αλήθεια για τους καλλιτέχνες.

Ακριβά πλήρωσε νεαρός μουσικός από τη Θεσσαλονίκη μια μάζωξη που διοργάνωσε, καθώς υπολόγιζε χωρίς… την εκδίκηση του πρώην της κοπέλας του.

Η μάζωξη της παρέας του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη έγινε πριν λίγες ημέρες σε ισόγεια αποθήκη στην περιοχή του Εύοσμου. Ωστόσο μετά από “καρφωτή” του πρώην συντρόφου της κοπέλας του νεαρού μουσικού, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισαν εντός της αποθήκης έξι άτομα.

 

 

Στους πέντε καλεσμένους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση περιορισμού μετακίνησης, ενώ στον 24χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και συνελήφθη. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που παραπέμφθηκε του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή.

“Μαζευόμαστε τακτικά από εδώ κι από εκεί. Υπάρχουν στέκια στη Θεσσαλονίκη που μαζεύονται και 5 και 10 άτομα. Συμβαίνουν αυτά κακά τα ψέματα, όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Εμείς το ζούμε με μουσική, άλλοι κάνουν άλλα πάρτι.

Δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης, όπως τα λένε στη τηλεόραση. Εγώ θα σεβαστώ μέχρι κάποιο σημείο την κατάσταση αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή”, είπε ο ίδιος στην κάμερα.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πρόστιμο, o 24χρονος είπε ότι “δεν είναι προβλήματα αυτά για τη ζωή μας. Τρία χιλιάρικα ήταν η ζημιά και δυο κατοστάρικα τα έξοδα δικαστηρίου. Δεν ήταν πάρτι, δεν είχαμε μπαλόνια, μαζευτήκαμε, μαζευόμαστε τακτικά”.

Αναφερόμενος στο αν τον κάρφωσε ο πρώην της κοπέλας του, ο 24χρονος είπε: “Α εκεί θέλετε να το πάτε. Εγώ ετοιμαζόμουν να αρραβωνιαστώ. Τι να αρραβωνιαστώ τώρα; Χάλασε. Τώρα με έμαθαν και οι γονείς της κοπελιάς με άλλο μάτι. Ο πρώην μας κατήγγειλε, δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό”.

Ερωτηθείς σχετικά με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε απάντησε πως “δεν είμαι άνετος οικονομικά, αλλά δεν μπορεί να με επηρεάσει. Το νόημα της ζωής το βρίσκω στον έρωτα, στην οικογένεια, στο πνεύμα, στις τέχνες. Δεν αντιλέγω, να προσέχουμε. Δεν θα βγω να το παίξω σαν αυτούς που λένε “οι μασόνοι φταίνε”.

Από το news247.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.