Προμήθεια νέων μηχανημάτων έργου στο Δήμο Εορδαίας



Στην προμήθεια τριών (3) νέων μηχανημάτων έργου συνολικής δαπάνης 373.116 € (με ΦΠΑ), προχώρησε ο Δήμος Εορδαίας. Η συγκεκριμένη προμήθεια έγινε στο πλαίσιο του προγραμματισμού της δημοτικής αρχής, για την ενίσχυση και την ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Εορδαίας.

Πιο συγκεκριμένα τα μηχανήματα έργου που προμηθεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας είναι τα εξής :

Καλαθοφόρο όχημα ικανό να παρέχει περίπου 16μ ύψους εργασίας και περίπου 8μ οριζόντιας εργασίας (αξίας 119.660 € με ΦΠΑ).

Λαστιχοφόρος Φορτωτής – Εκσκαφέας (αξίας 101.060 € με ΦΠΑ) .

Αποφρακτικό όχημα (αξίας 152.396 € με ΦΠΑ).

Η χρηματοδότηση της συγκεκριμένης προμήθειας πραγματοποιήθηκε από Π.Δ.Ε. ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΣΑΕ 055 2017ΣΕ05500010) και από ΣΑΤΑ.

Εξάλλου η δημοτική αρχή επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεση της, σχεδιάζει να προμηθευτεί και άλλα μηχανήματα έργου καθώς και οχήματα. Για το σκοπό αυτό έχει ήδη κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση, συνολικού κόστους 737.800 €, για ένταξη στο ΕΣΠΑ-ΕΤΠΑ.

Με το προγραμματισμό ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου, επιτυγχάνεται σταδιακά η βελτίωση υπηρεσιών για τους δημότες στο μέγιστο βαθμό, κάτι που αποτελεί και την βασική προτεραιότητα του Δήμου Εορδαίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.