Συζήτηση για θέματα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κατά την επίσκεψη της Π. Βρυζίδου στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Στύλιο

Τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, κ. Γιώργο Στύλιο συνάντησε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου και συζήτησε μαζί του, σχετικά με θέματα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Η κυρία Βρυζίδου ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό σχετικά με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στη χώρα και ειδικότερα στην ΠΕ Κοζάνης και ζήτησε την διατήρηση όλων των υφιστάμενων μέχρι σήμερα, Ταχυδρομικών Καταστημάτων και Πρακτορείων της περιοχής.

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα του Ελληνικού Κτηματολογίου που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα οργάνωσης, το οποίο θα διασφαλίσει την περιουσία των Ελλήνων και θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας, όχι μόνο για μηχανικούς, κατά τη διάρκεια της εκπόνησης των σχετικών μελετών και της εφαρμογής τους.

Παρασκευή Βρυζίδου
Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.