Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Κοζάνης: Μάζεψαν 25 σακούλες σκουπιδιών από την περιοχή του ΟΣΕ Κοζάνης – Τα «καρφιά» στους τοπικούς άρχοντες



Το Σάββατο 6/2 πραγματοποιήσαμε άλλη μια δράση καθαρισμού του ευρύτερου χώρου του ΟΣΕ Κοζάνης, μαζεύοντας άλλες 25 σακούλες σκουπιδιών. Ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν στην εν λόγω δράση, τους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται σε δομή της περιοχής και όλους τους φίλους της πρωτοβουλίας μας. Με τις κινήσεις μας περιμέναμε από την δημοτική αρχή να ευαισθητοποιηθεί και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, τοποθετώντας κάδους και στέλνοντας συνεργεία καθαριότητας. Είναι όμως πλέον φανερό πως τα μηνύματα που προσπαθούμε να περάσουμε με τις δράσεις μας δεν εισακούονται.

Ο ανίκανος δήμαρχος κάνει το κορόιδο και οι δημοτικοί σύμβουλοι τεμπελιάζουν. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτούς τους ανίκανους τοπικούς άρχοντες που τα τελευταία 20 χρονιά ”απολιγνητοποίησης” δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, υποβαθμίζοντας την ζωή μας και το μέλλον του τόπου. Όσο αναφορά πάλι την περιοχή του σταθμού, μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι συμπολίτες μας που βρωμίζουν τα πάρκα πετώντας τα σκουπίδια τους. Ο ωχαδερφισμός αποτελεί μία ανίατη ασθένεια. Παρατηρήσαμε πως πολλά από τα σκουπίδια αφήνονται λόγω του ανθρωποκυνηγητού της αστυνομίας στην στοχοποιημένη από την κυβέρνηση νεολαία, μεγιστοποιώντας την κατάσταση. Ελπίζουμε να βρεθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα μόλυνσης του ΟΣΕ γιατί αλλιώς την επόμενη φορά τα σκουπίδια θα χτυπήσουν το γραφείο του δημάρχου.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.