Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τους ιθύνοντες του ΤΕΘΑ – Στο τραπέζι των συζητήσεων το ζήτημα του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων



Το ζήτημα του στρατοπέδου Μακεδονομάχων αποτέλεσε το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά την επίσκεψη του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, στην έδρα του ΤΕΘΑ (Ταμείο Εθνικής Άμυνας) στην Αθήνα, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021.

Ο κ. Μαλούτας συναντήθηκε με τον διευθυντή ΤΕΘΑ, αντιστράτηγο ε.α. Αντώνιο Κονδύλη και τον διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων, αντιναύαρχο ε.α. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο. Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια ανασκόπηση στα δεδομένα του θέματος, καθώς και συζήτηση επί των δυνατοτήτων συνεργασίας.

Σημειώνεται, ότι αποστολή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας είναι η παρακολούθηση, διαχείριση και ορθολογιστική αξιοποίηση της περιουσίας που διαθέτει, με στόχο την συμβολή του στην αμυντική οργάνωση και ενίσχυση της χώρας, μέσω της διάθεσης, των εκ της ορθής αξιοποίησης της ακινήτου περιουσίας του προερχόμενων πόρων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.