Σε 3ημερο πένθος η Egnatia Aviation για το θάνατο του 32χρονου πιλότου της



Η Egnatia Aviation εκφράζει τη λύπη της για να επιβεβαιώσει ότι το αεροσκάφος που αγνοείτο με άδεια κυκλοφορίας SXABP έχει διαπιστωθεί από τις ομάδες Αναζήτησης και Διάσωσης στις πλευρές του βουνού του Το αεροσκάφος είναι ένα Diamond DV-20.

Με λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο πιλότος δεν βρέθηκε ζωντανός.

Όλοι στην Egnatia Aviation είναι βαθιά λυπημένοι από αυτό το τραγικό γεγονός και οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του μαθητή μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει να κηρύξει 3 ημέρες πένθους κατά τη διάρκεια των οποίων δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα εκπαίδευσης.

2 σχόλια στο άρθρο “Σε 3ημερο πένθος η Egnatia Aviation για το θάνατο του 32χρονου πιλότου της

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ???? ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ Η ΠΤΗΣΗ ???? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ!!
    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ???? ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ????

    1. Είπανε ότι η πτώση οφείλεται σε καιρικά φαινόμενα? Εάν ήταν λάθος πιλότου? Εάν ήταν μηχανική βλάβη? Εάν ήταν ιατρικό γεγονός?

      Εάν δεν ξέρεις σίγουρα μη κουνάς το δάχτυλο. Κάτσε στον καναπέ……………τώρα που δεν μπορείς “να τα κόφτεις χοντρά” στο καφενείο και όπως λένε οι συντοπίτες “μούλωνε”……………………

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.