Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για τη διαδικτυακή συζήτηση του ΠΔΜ για το νομοσχέδιο της Παιδείας: «Η πολιτική βουλιμία εκθέτει!»



Σε διαδικτυακή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 22-1-2021, με τη συμμετοχή πολιτικών εκπροσώπων απ’ όλη την Περιφέρεια, συζητήθηκαν πτυχές του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και η επίδραση κάποιων προβλέψεών του στη λειτουργία του ιδρύματος.

Στον ουσιαστικό διάλογο που εξελίχθηκε, εξετάστηκαν τα δεδομένα, εκφράστηκαν οι ανησυχίες, ενώ αναγνωρίστηκαν και οι πολλές θετικές διαστάσεις της σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας. Σίγουρα, πάντως, δεν προέκυψε κανένα συμπέρασμα ότι δήθεν απειλείται «με κλείσιμο το πανεπιστήμιό μας»!

Καταληκτικά, ζητήθηκε συνάντηση των Βουλευτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του κ. Πρύτανη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Μου προτάθηκε και προσφέρθηκα να τη ζητήσω.

Από την αρχή της εβδομάδας που μεσολάβησε, είμαι σε επαφή με τον Πρύτανη κ. Θεοδουλίδη προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Μάλιστα, όπως με ενημέρωσε, ζήτησε κι ο ίδιος συνεργασία, σε τεχνικό επίπεδο, με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Συρίγο, την οποία και επιβεβαίωσα. Παρά ταύτα, σύμφωνα με την αρχική συνεννόηση, επεδίωξα και τη συνεργασία με τους βουλευτές της περιοχής, γεγονός που έτυχε να συζητήσω και με κάποιους από αυτούς σε συναντήσεις μας στη Βουλή την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Τελικά, τα ραντεβού και ζητήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν.

Μαθήματα δημοκρατίας όχι σε εμάς! Και πάντως, όχι από εσάς!

Αποδεικνύεται, δυστυχώς, για μία ακόμα φορά, ότι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης διακατέχονται από ακατάσχετη καταγγελιολαγνεία. Να είχαν τουλάχιστον δείξει την ίδια σπουδή για την επίλυση κάποιων από τα τεράστια προβλήματα που κληροδότησαν στη Δυτική Μακεδονία και στην ΠΕ Κοζάνης. Η πολιτική βουλιμία τους εκθέτει!

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για τη διαδικτυακή συζήτηση του ΠΔΜ για το νομοσχέδιο της Παιδείας: «Η πολιτική βουλιμία εκθέτει!»

  1. Στις δημοκρατιες μαθηματα δημοκρατιας παίρνουμε απο παντου!!
    Ακομα και απο τα λαθη των αντιπαλων μας!!
    Αρκεστειτε στα μαθηματα δημοκρατιας που παιρνετε απο βοριδη,αρχηγο της νεολαιας της ΕΠΕΝ,απο γεωργιαδη,πωλητή τηλεσκουπιδιων του παττακου,του πικραμενου,του πατερα του πικραμενου, που πουλουσε βιβλια προπαγανδας στην γερμανικη κατοχη,του βουλευτη καιριδη που διατυμπανιζει πως δεν εγινε γενοκτονια των Ποντίων και οτι ειμαστε παιδια οθωμανων,δημοκρατικα μαθηματα απο τον χρυσοχοιδη με την αστυνομια στα πανεπιστημια που υπηρχε και επι χουντας,οπως ειπε προχθες,ο υφυπουργος παιδειας,μαθηματα δημοκρατιας για την κοζανη που κλεινει στις 6 το απογευμα και την αθηνα και θεσνικη που δεν κλεινουν,για να εχουν ψηφους οι τρανοι υπουργοι,μαθηματα δημοκρατιας απο την υπουργο παιδειας για ανοδο της βασης στα α ε.ι,αλλα απο τα κολεγια να μπαινουν χωρις εξετασεις στα α ε.ι,μαθηματα δημοκρατιας παιρνετε,απο τους χιλιαδες εργαζομενους που τους κλεισατε σαν τα ποντικια για να κυκλοφορουν ελευθερα στας αθηνας,μαθηματα δημοκρατιας σας εδωσε ο μητσοτακης,οταν μπροστα στην μερκελ,ειπε: οι δυτικομακεδονες να βρουν μονοι τους με τι θα ασχοληθουν μετα την απολιγνιτοποιηση,την βιαια,μαθηματα δημοκρατιας παιρνετε,οταν κοβονται προστιμα σε απλους ανθρωπους που κατεβασαν την μασκα για να βηξουν,μαθηματα δημοκρατιας παιρνετε οταν ο λουδοβικος κυκλοφοραει οπου θελει ,οπως θελει,μαθηματα δημοκρατιας δινετε,οταν τρεις μαθητες ειναι σε ενα ταξι και πεφτει το προστιμο,μαθηματα δημοκρατιας δινετε,οταν στα λεωφορεια μεσα στοιβαζονται εκατονταδες ανθρωποι,μαθηματα δημοκρατιας παιρνετε οταν τρωνε το καταπετασμα του” ναου” οταν τρωνε τον αγλεορα,οταν τρωνε τον περιδρομο τα βοθροκαναλα,τυπου ΣΚΑΙ..τα κυβερνο- ταισμενα!!
    Και μιλατε για βουλιμια των βουλευτων της αντιπολιτευσης;
    Σιγα μην σταξει η ουρα του γαιδαρου….
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ!
    Μαθηματα δημοκρατιας δινετε με σκηνικο χιλιαδες μεταναστες στοιβαγμενους στα αουσβιτς των νησιων,παρεα με τα ρυακια και τα ποντικια που περνανε μεσα απο τις σκηνες,τις ευαερες,ευηλιες,σουίτες πολυτελειας….
    Μαθηματα δημοκρατιας οταν κυνηγανε καποιοι,θερμοκεφαλοι παγωμενους μεταναστες και βγαινουν απο τον δρομο τους και σκοτωνονται,λες και…λες και….κυνηγουσαν τον παπα- Λαγο που δεν θα βρειτε ποτε!!!ποτε!!
    Και μαθηματα δημοκρατιας παιρνετε και δινετε,οταν δινετε εκατομμυρια ευρω μεσα στην πανδημια,μεσα στο θανατικο,μεσα στην παγωνια,για να μην κρυώνουν τα καμπαναρια των μοναστηριων…μαθηματα δημοκρατιας και οταν παίρνετε ψηφους,απο τους διαχρονικα επαιτες,που εμπαιζουν τον Θεό και ζητιανευουν αργύρια,μεσα στην πανδημια για να κορεσουν την ακορεστη και αχορταγη υποκρισιας τους και με τα θεοκτονα κηρυγματα τους,λογω κορονοιου!και ο Χριστος;παγωμενος κιαυτος
    Και σας πειραξε η φωνη τριων- τεσσαρων βουλευτων της αντιπολιτευσης…
    Σιγα μην σταξει η ουρα του γαιδαρου….
    Αγλεορας= δηλητηριώδες φυτο!!
    Εφαγε τον αγλεορα,λεμε,εφαγε τα παντα…
    Φαγατε τα σωθικα του κοσμου με τις α(χ)ριστειες σας και σας πειραξε η βουλιμια δυο – τριων βουλευτων!!
    Βουλιμια!!
    Βους και λιμος= πεινα!!
    Μας χορτασατε στην πεινα!!
    Αλλοι τρωνε τον βουν και τον αγλεορα!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.