Από ποιους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα 9 χθεσινά κρούσματα κορονοϊού – Ενημέρωση για ελέγχους και λειτουργία σχολείων



Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

Κρούσματα
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 9 κρούσματα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης και 7 στο Δήμο Εορδαίας.

Στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Αμυνταίου.

Έλεγχοι
Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/σης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε 6 επιχειρήσεις Υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων
Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες για την κατόπιν γνωμοδοτήσεώς της, την εν ισχύ αναστολή λειτουργίας των κάτωθι σχολικών μονάδων:

την αναστολή λειτουργίας των τάξεων Ε1, Ε2 και Ε3 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για διάστημα 14 ημερών (από 23-01-2021 έως και 05-02-2021).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.