Κοζάνη Τόπος να Ζεις: «Ερωτηματολόγιο που δίνει βήμα σε όσους ζουν στην Δυτική Μακεδονία να εκφράσουν την γνώμη τους για όσα σχεδιάζονται ερήμην τους»

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο για 16 ημέρες. Στόχος του είναι να δώσει βήμα σε όσους ζουν στην Δυτική Μακεδονία να εκφράσουν την γνώμη τους για όσα σχεδιάζονται ερήμην τους.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται τακτικά και στην τελική τους μορφή θα επιδοθούν στην δημόσια σφαίρα και σε κάθε αρμόδιο φορέα.

Εμείς απλώς διενεργούμε την διαδικασία – η πρωτοβουλία ανήκει σε όλους εσάς που θα συμμετάσχετε. Σας καλούμε να απαντήσετε, να πείτε την γνώμη σας και να ενημερώσετε όσο περισσότερους συμπολίτες μας μπορείτε για να εκφραστεί η βούληση της κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας.

Γιατί η μετάβαση θα είναι δίκαιη μόνο αν συμφωνεί με την γνώμη μας.

#Δυτική_Μακεδονία_sos

www.varometro-gnomi.org

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη Τόπος να Ζεις: «Ερωτηματολόγιο που δίνει βήμα σε όσους ζουν στην Δυτική Μακεδονία να εκφράσουν την γνώμη τους για όσα σχεδιάζονται ερήμην τους»

  1. Δυτική Μακεδονία ! ποιά Δυτική_Μακεδονία κ. Ιωαννίδη ; Δυτική Βορειοελλάδα να γράφετε ! Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν λοβοτομή.

    6/12/2018, στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων ο κ. Ζάεφ, είπε: ” είμαστε ‘‘Μακεδόνες” και μιλάμε ‘‘μακεδονικά”
    και κανείς δεν θα μας αμφισβητήσει ξανά. Βόρειοι Μακεδόνες δεν θα είστε ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας ”
    Τι δεν καταλαβαίνετε ! Αδικήσατε πρωτίστως τον ευατό σας ! Κρίμα !!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.