Σύσκεψη την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο υπουργείο για το θέμα των διοδίων – Βίντεο από τη συνεδρίαση στο Δήμο Βοΐου



Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών για το θέμα των διοδίων της Σιάτιστας.

Αυτό ανέφερε ο βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος, ως τελευταία εξέλιξη, όπως και ο Στάθης Κωνσταντινίδης και η Παρασκευή Βρυζίδου. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, στη συνάντηση θα βρίσκονται όλοι οι βουλευτές καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου.

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια απάντηση στην κοινή επιστολή που είχαν στείλει οι βουλευτές, ενώ την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη επί του θέματος.

Ο δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, πρότεινε να υπάρξει κάθοδος στην Αθήνα, όλων των επικεφαλής καθώς και όσοι άλλοι θελήσουν με λεωφορείο που θα βάλει ο Δήμος και κλείσιμο των δημοτικών καταστημάτων για όσο χρειαστεί.

Δείτε όλη τη συνεδρίαση και τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων από τη ζωντανή μετάδοση του sierafm.gr:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σύσκεψη την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο υπουργείο για το θέμα των διοδίων – Βίντεο από τη συνεδρίαση στο Δήμο Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.