Συλλυπητήριο για τον θάνατο του εκπαιδευτικού και ιερέα της Ελληνικής Κοινότητας Μπλουμφοντέιν στη Ν. Αφρική, π. Γεώργιου Τσιφτσή

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Κοζάνης πενθεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης με λύπη πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός της απώλειας του εκπαιδευτικού και ιερέα της Ελληνικής Κοινότητας Μπλουμφοντέιν, στη Ν. Αφρική, π. Γεώργιου Τσιφτσή, καταγόμενο από την Καρυδίτσα Κοζάνης.

Ο πάτερ Γεώργιος διετέλεσε εκπαιδευτικός επί πολλά χρόνια σε σχολεία της ΠΕ Κοζάνης, με σημαντικό έργο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συναδέλφους , μαθητές και γονείς, με χαμόγελο και δημιουργική διάθεση, με σεμνότητα και συνέπεια. Η καλοσύνη του, το γέλιο του, η γλυκύτητά του, αλλά και η συναδελφική του αβρότητα όπως και η αγάπη του για τους μαθητές του, θα λείψουν σε όλους μας. Μια ανοίκεια θλίψη, εντελώς ασύμβατη με την πληθωρική και γεμάτη ζωή παρουσία του. Είχε συμμετοχή και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ,ενώ στη συνέχεια μετέβη στη Νότιο Αφρική, με σημαντικό έργο στην ελληνική κοινότητα του Μπλουμφοντέιν.

Καλό σου ταξίδι, συνάδελφε , πάτερ Γεώργιε. Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης εκφράζοντας τον εκπαιδευτικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας μας και όχι μόνο, αποχαιρετά σήμερα τόσο πρόωρα έναν αγαπητό συνάδελφο, έναν πραγματικό δάσκαλο, έναν αληθινό φίλο. Τη διάθεσή του για ζωή και την πάλη του γι’ αυτή φοβήθηκε και ο θάνατος και αποφάσισε να τον αιφνιδιάσει.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.