Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το άνοιγμα της αγοράς την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου



Η Π.Ε Κοζάνης βρέθηκε στο κόκκινο από τις 16.10 όμως με τις θυσίες όλων ανοίγουν σταδιακά και προσεκτικά κλάδοι της οικονομίας μας, έφτασε η ώρα να εντείνουμε την προσπάθεια τηρώντας με περισσότερη επιμέλεια και υπευθυνότητα τα μέτρα προστασίας.

Το λιανεμπόριο, η εστίαση, τα ξενοδοχεία, τα γυμναστήρια και άλλοι κλάδοι δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμη.

Ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος καλείται να φανεί δυνατός και να προχωρήσει μπροστά.

Δυστυχώς, ο Δήμος Εορδαίας, η τοπική κοινότητα Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου και η Κοινότητα Κρόκου του Δήμου Κοζάνης, καλούνται να λειτουργήσουν με ακόμη πιο περιοριστικά μέτρα καθώς τα καταστήματα ανοίγουν με click away.

Εμείς, καταναλωτές και πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουμε να είμαστε συμπαραστάτες στην προσπάθεια για μία ομαλή και σταθερή λειτουργία του λιανεμπορίου τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα για να μην χρειαστεί να μας πάρουν πίσω ό,τι κατακτήσαμε έως τώρα.

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, τους δικούς μας ανθρώπους και βοηθάμε να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις του τόπου. Πάνω απ’ όλα όμως οφείλουμε να τηρήσουμε τα μέτρα στο ακέραιο ώστε να μπορέσουν και άλλοι κλάδοι της οικονομίας να ανοίξουν σταδιακά.

Η οικονομία της περιοχής δοκιμάζεται σκληρά αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ρισκάρουμε με την υγεία μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεσαι στο πλευρό όλων καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.