Νομοθετική παρέμβαση του Στάθη Κωνσταντινίδη για την επιπλέον μοριοδότηση των κατοίκων των λιγνιτικών περιοχών στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ



Κατόπιν εισήγησης του Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, ο νέος Υπουργός Εσωτερικών, κ. Βορίδης, έκανε αποδεκτό το αίτημα για να συμπεριληφθούν στην πρόβλεψη του άρθρου 12 παρ. 1 περ. στ’, του σ/ν με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)»., για την προσαύξηση της βαθμολογίας του γραπτού διαγωνισμού κατά 20 μονάδες, υποψηφίων που είναι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων της Π.Ε. Κοζάνης λόγω εντοπιότητας.

Κατόπιν αυτού, ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Μάκη Βορίδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για την επιπλέον μοριοδότηση των κατοίκων της Π.Ε. Κοζάνης στις διαγωνιστικές διαδικασίες του Α.Σ.Ε.Π. Η καλή συνεργασία της εκτελεστικής με τη νομοθετική έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τους πολίτες.»


Θέμα: Πρόβλεψη προσαύξησης βαθμολογίας σε γραπτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών σε Μετάβαση (απολιγνιτοποίηση)

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Στο συζητούμενο Σ/Ν για τον ΑΣΕΠ, στο άρθρο 12 παρ 1 περ. στ, προβλέπεται η προσαύξηση της βαθμολογίας του γραπτού διαγωνισμού κατά 20 μονάδες, λόγω εντοπιότητας, για τους μόνιμους κατοίκους των αναφερόμενων δήμων.
Προτείνω να συμπεριληφθούν σε αυτούς και οι Δήμοι σε Μετάβαση (απολιγνιτοποίηση), καθώς είναι αναγκαία η στήριξη των μονίμων κατοίκων των περιοχών αυτών.

Ευστάθιος Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νομοθετική παρέμβαση του Στάθη Κωνσταντινίδη για την επιπλέον μοριοδότηση των κατοίκων των λιγνιτικών περιοχών στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

  1. στελιος!τηλε- ντελιβερι ονείρων!!!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Και ολα αυτα στον διαγωνισμο που θα γινει το τριτο τριμηνο του 2022 και τον Οκτώβριο εκλογές;
    Τοσο αδιαβλητος!εχουν σχεδιασει και το τριμηνο,απο τωρα,που θα γινει και ο διαγωνισμος!μηπως και τις εκλογες;
    Μεχρι τοτε ουτε μοριοδοτηση θα χρειαζεται,γιατι οι νεοι θα εχουν μεταναστευσει ” γοργά” σαν τα μεταναστευτικα πουλια!!
    Ζησε μαη μου,να φας τρι- φύλλι,αφου δεν χορτασες με τον σανό των γιγαντιαίων πολτιτικων ταγών και πολιτικων των σπορέων των θα!!
    Ολο θα!και θα! και θα!
    Παψτε βρε ……….
    Χειμώνιασε και φευγουν τα πουλιά
    Γοργά ο πελαργός τα πελαργώνει
    Και η ερημη χελιδονο- φωλιά
    Χορτάριασε παντερημη και μονη!!
    Χελιδονοφωλια: η Κοζανη και τα χορταριασμενα ονειρα των νέων της περιοχης!!
    Αυτές οι τηλε-διασκέψεις πολυ αξιο-πιστες!!
    Πολυ τηλε-χορταστικες και πολυ τηλε- αν- υπόκριτες!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.