Π. Βρυζίδου: Άμεση η παρέμβαση και επίλυση του προβλήματος μετά και τη σχετική επιστολή μας για το επίδομα θέρμανσης καυσόξυλων και πέλετ στην Π.Ε. Κοζάνης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκης μόλις διαπίστωσε το πρόβλημα που προέκυψε από την αναντιστοιχία ορισμένων Ταχυδρομικών Κωδικών (Τ.Κ.) των οικισμών κάτω από 2500 κατοίκους, στο ηλεκτρονικό σύστημα αίτησης επιδότησης θέρμανσης καυσόξυλων και πέλετ (https://www.aade.gr/mythermansi ), σε συνεργασία με τον ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εξόδων), άμεσα παρενέβη με διορθωτικές κινήσεις και ήδη από χθες, γίνονται οι διορθώσεις έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι δικαιούχοι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους χωρίς πρόβλημα.

Όσοι παρεμπιπτόντως εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, προκειμένου να αντιμετωπισθεί άμεσα και να διορθωθεί, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων: 2311621000.

Επίσης αναμένεται τροποποίηση της ΚΥΑ η οποία θα προβλέπει να εντάσσονται στο σύστημα τιμολόγια αγοράς για καυσόξυλα και πέλετ που έχουν κοπεί από την 1η Ιουλίου 2020 και μετά, κάτι που είναι αναγκαίο για την κάλυψη των σχετικών δαπανών.

Παρασκευή Βρυζίδου
Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.