Δείτε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων από τον Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης



Δείτε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων από τον Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

2 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων από τον Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης

  1. Η φανέρωση της Τριαδικής Θεότητος στον κόσμο.
    Το γεγονός της Βαπτίσεως του Κυρίου αποτελεί φωτεινό ορόσημο στην επί γης πορεία και δράση του Σωτήρα μας, διότι «ο λαός ο καθήμενος εν σκότει είδε φως μέγα» (Ματθ.4:16).
    Η είσοδος του Χριστού στον κόσμο διέλυσε τα πνευματικά σκοτάδια του πτωτικού παρελθόντος, διότι είναι ο Ίδιος το «φως το αληθινόν, ο φωτίζει πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον» (Ιωάν.1:9). 10.30

  2. Το Φως( Χριστός) και οι θαμπές πηγο-λαμπιδες

    - Edit

    Απαντήστε

    Ετσι ειναι! Η εισοδος του Χριστου στον κοσμο διελυσε τα πνευματικα σκοταδια,αλλα δεν μπορεσε, απο αγαπη στον ανθρωπο,να διαλυσει και αυτους που γεννανε πνευματικα σκοταδια και ποτε αφοριζουν και ποτε κραυγαζουν εν τυμπανοις και χορω: τα ανθρωποειδη!!
    Ποτε αποκαλουν τους ανθρωπους διαβολους,ποτε ανοιγουν και κλεινουν τις εκκλησιες στις εορτες,π.χ. των Θεοφανειων,ποτε αποκαλουν την Βουλη των ελληνων,βοθρο,ποτε…ποτε…..ριχνουν και κανενα ζητω!ζητω! Η χωροφυλακη σε ηχο πλαγιο του δευτερου,ποτε ζητανε να ψαλλετε ο θουριος του εν Ιορδανη….χωρις να χαμπαριαζουν,τι ηθελε να πει ο Ρηγας( μαλλον σκοπιμα) και αλισβερισι να γινεται!!
    Και ο Χριστος;βλεπει τα καραγκιοζλίκια και ….το μειδιαμα του Χριστου….απο ψηλα …πιο εκκωφαντικο….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.