Παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τη δράση συνεισφοράς της νεολαίας του Δήμου Κοζάνης

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, παρέδωσε σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου σε δομές της πόλης και στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τη δράση συνεισφοράς νέων της πόλης που διενεργήθηκε μέσα στις γιορτές.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν είδη όπως: τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη γενικού καθαρισμού, προσωπικής φροντίδας, βρεφικά γάλατα,παιδικά ρούχα και παιχνίδια καθώς και φάρμακα.

Με στόχο να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τα συγκεντρωθέντα είδη διατέθηκαν στις παρακάτω δομές: Στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, στο «Τιάλειο» Γηροκομείο Κοζάνης και στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο ενώ την Πέμπτη 7/1 θα παραδοθούν και στην «Άρσις» Κοζάνης.

Ο Δήμος Κοζάνης ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες μας καθώς και το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.