Εμπορικός Σύλλογος Αιανής: Διανύοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα σκληρά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση χωρίς άμεσα μέτρα στήριξης

Στις 19 Δεκεμβρίου με επιστολή του Συλλόγου μας προς την Περιφερειακή Αρχή, Δημοτική Αρχή, Επιμελητήριο Κοζάνης, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας και στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας αναφέραμε ότι:

Δεν πιστεύουμε με την τρέχουσα στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση να επαναλειτουργήσει ξανά και να ομαλοποιηθεί η αγορά στο επόμενο άνοιγμα και αναφέραμε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο χρόνος τώρα ώστε να αναπτυχθεί από κοινού και σε περιφερειακό επίπεδο μια μόνιμη στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στις 21 Δεκεμβρίου στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης αναφέρθηκαν οι παραπάνω προβληματισμοί μας και η συγκεκριμένη πρόταση.

Σε αυτό το σύντομο αλλά κρίσιμο διάστημα τι ενέργειες αποφασίστηκαν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, γιατί από σήμερα διανύουμε ήδη για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα σκληρά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση και δεν ξέρουμε κατά πόσο οι περισσότερες επιχειρήσεις σκέφτονται το επόμενο άνοιγμα.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.