Την πρόθεσή τους να εμβολιαστούν δήλωσαν πολλοί από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δυτικής Μακεδονίας – Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης

Την πρόθεσή τους να εμβολιαστούν δήλωσαν πολλοί από τους Περιφερειακούς Συμβούλους, κατά τη λήξη της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για το 2020, που έγινε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης η Γεωργία Ζεμπιλιάδου ρώτησε τον Περιφερειάρχη αν γνωρίζει την ημερομηνία που θα φτάσουν τα εμβόλια στη Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Κασαπίδης απάντησε πως δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία, αλλά όποιος έχει την πρόθεση να εμβολιαστεί μπορεί να το δηλώσει.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι δήλωσαν πρόθυμοι να καταρτίσουν λίστα με όσους ενδιαφέρονται. Ο Περιφερειάρχης πάντως αναφερόμενος στο γεγονός ότι όσοι είναι αλλεργικοί ή πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα, δεν είναι επιλέξιμοι για εμβολιασμό προς το παρόν, δήλωσε ότι ο ίδιος θα περιμένει, καθώς «είναι αλλεργικός στις μέλισσες».

ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ για την ΕΡΤ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.