Μόλις 2 κρούσματα εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης από τα χθεσινά 26 συνολικά της Π.Ε. Κοζάνης

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 έχουν ως εξής:
Συνολικά βρέθηκαν 26 κρούσματα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 14 στο Δήμο Εορδαίας και 10 στο Δήμο Βοΐου.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,
στην Π.Ε. Γρεβενών συνολικά βρέθηκαν 3 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Γρεβενών και 2 στο Δήμο Δεσκάτης.
στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Καστοριάς.
στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 2 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Φλώρινας και 1 στο Δήμο Αμυνταίου.

ΕΛΕΓΧΟΙ
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2020 στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/σης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε 5 επιχειρήσεις Υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο Βοΐου, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.
Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/σης Ανάπτυξης της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε 8 επιχειρήσεις στο Δήμο Σερβίων, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μόλις 2 κρούσματα εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης από τα χθεσινά 26 συνολικά της Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.