Η Νιφάδα της Πτολεμαΐδας μας καλεί να πούμε όλοι μαζί τα κάλαντα… από τα μπαλκόνια μας!Με κεντρική ηρωίδα μια νιφάδα, οι περσινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας είχαν απ´ όλα.

Προϊστορία, ιστορίες, χρώματα μουσική και παράδοση. Οι μικροί και μεγάλοι του δήμου, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα φετινά Χριστούγεννα. Και η νιφάδα κοιμήθηκε ήσυχη!

Ξύπνησε όμως φέτος και τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για όλους μας, η μικρή Νιφάδα αποφάσισε πως δεν θ´ αφήσει τον ιό να μας κλέψει την μαγεία των γιορτών.

Έτσι το πρώτο κάλεσμα της Νιφάδας ήταν να φτιάξουμε παραμύθια του λεπτού.

Με συμμάχους λοιπόν τους παραμυθάδες, φτιάχτηκαν πολλά νέα παραμύθια, τα οποία προβάλλονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της
https://www.facebook.com/nifadatiptolemaides/
https://www.instagram.com/nifadtiptolemaides/

Αυτό που μας ζητάει τώρα η Νιφάδα της Πτολεμαΐδας, είναι την παραμονή των Χριστουγέννων, να βγούμε όλοι στα μπαλκόνια και τις αυλές μας ακριβώς στις 11:00 το πρωί και να τραγουδήσουμε δυνατά τα κάλαντα!

«Δεν θ´ αφήσουμε κανέναν ιό να μας κάνει άνω κάτω τον χριστουγεννιάτικο καιρό!» Δήλωσε αποφασισμένη !

Νιφάδα τι Πτολεμαείδες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.