Αντιδράσεις εμπόρων και παραγωγών της λαϊκής αγοράς Κοζάνης για το ολικό lock down – Κάνουν λόγο για οικονομική ζημιά 300.000 ευρώ και ολική καταστροφή



Έντονες αντιδράσεις από πλευράς των εκθετών στην Λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην Κοζάνη προκάλεσε η ανακοίνωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά για ολικό lock down στην Π Ε Κοζάνης.

Η απόφαση αιφνιδίασε τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς, όπως δηλώνουν που κάθε Σάββατο, εκθέτουν τα προϊόντα τους στη Λαϊκή Αγορά της Κοζάνης, η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί .

Όπως δήλωσαν, είναι η δεύτερη φορά, που δεν ενημερώθηκαν για την πρόθεση της Πολιτείας να επιβάλλει απαγορευτικά μέτρα, με αποτέλεσμα, να υποστούν οικονομική καταστροφή αφού οι προμήθειες τους, λόγω της Χριστουγεννιάτικης αγοράς, ήταν αυξημένες . Η οικονομική ζημιά όπως τονίζουν έμποροι και παραγωγοί αγγίζει στο σύνολο της, τις 300.000 ευρώ και κάνουν λόγο για ολική καταστροφή.

Εν τω μεταξύ ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Βαβλιάρας βρέθηκε στο χώρο της λαϊκής και υποσχέθηκε αποζημιώσεις σε όσους πλήττονται με τα προϊόντα τους να διατίθενται σε δομές, ενώ έχει προγραμματιστεί σύσκεψη για το θέμα που προέκυψε αύριο στην Περιφέρεια.

Ωστόσο και από την πλευρά του Δήμου Κοζάνης το παρόν έδωσε ο Διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας Γιώργος Μπηλιώνης που βρέθηκε κοντά στους παραγωγούς και τους εμπόρους που έσπευσε να τους ενημερώσει για την απόφαση μη λειτουργίας της λαϊκής αγοράς λόγω των νέων συνθηκών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

5 σχόλια στο άρθρο “Αντιδράσεις εμπόρων και παραγωγών της λαϊκής αγοράς Κοζάνης για το ολικό lock down – Κάνουν λόγο για οικονομική ζημιά 300.000 ευρώ και ολική καταστροφή

  1. Εχει σχεδιο ο χρυσοχοιδης μη φοβαστε,,.με τον ηλιο τα βαζουμε με τον ηλιο τα βγαζουμε τι εχουν τα ερμα και ψοφουν…μια βολτα σε σουπερ να δεις τι συχνοτισμος γινετε,,,

  2. ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟ
    ΡΩΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΟΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΣΕΒΕΚΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑ.

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΩΜΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΒΕΚΙΔΗ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.