Την ένταξη στο ΠΕΠ της νέας πτέρυγας του Χειρουργικού και Παθολογικού τομέα στο “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης υπέγραψε ο Γ. Κασαπίδης

Την ένταξη της πράξης «Προσθήκη νέας πτέρυγας Χειρουργικού και Παθολογικού τομέα στο “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (Ε.Τ.Π.Α.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης.

Το φυσικό αντικείμενο της Πράξης αφορά στη μελέτη και κατασκευή νέας πτέρυγας χειρουργικού και παθολογικού τομέα στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, με το επιλέξιμο ποσό να ανέρχεται στα 16.300.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα θα αναγερθεί τετραώροφο κτίριο συνολικού εμβαδού 5400,00 τ.μ. το οποίο θα περιλαμβάνει υπόγειο χώρο βοηθητικής – αποθηκευτικής χρήσης, ισόγειο χώρο για διανυκτέρευση ιατρών, αναμονή επισκεπτών και οδοντιατρείο και δεύτερο και τρίτο όροφο που θα στεγάζει τις κλινικές του παθολογικού και χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου.

Ο κ. Κασαπίδης επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί για το “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης μια σημαντική παρέμβαση, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και των υπηρεσιών υγείας στη Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.