Δεν συζήτησε για Κοζάνη η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων στη χθεσινή σύσκεψη



Στο «μικροσκόπιο» των μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας έχουν τεθεί οι Περιφερειακές Ενότητες της χώρας μας, οι οποίες εμφανίζουν εδώ και καιρό πολύ υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται εκείνες της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, η Επιτροπή δεν συζήτησε ούτε σήμερα τις περιπτώσεις της Κοζάνης, της Θεσσαλονίκης και των υπολοίπων οκτώ Περιφερειακών Ενοτήτων, κυρίως της βόρειας Ελλάδας, καθώς τα μέλη της απασχολήθηκαν σήμερα αποκλειστικά και μόνον με την περίπτωση των τριών δήμων της Δυτικής Αττικής, στους οποίους εφαρμόζεται από τις 6 π.μ. της Παρασκευής ένα ακόμη πιο αυστηρό lockdown, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Έτσι, το πιο πιθανό «σενάριο» είναι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να εξετάσει εκ νέου από την ερχόμενη Δευτέρα την επιδημιολογική κατάσταση στη βόρεια Ελλάδα, καθώς πολύ ισχνές είναι οι πιθανότητες αυτή συζήτηση να διεξαχθεί την Παρασκευή.

Από τα parapolitika.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.