Σειρά δράσεων συνεισφοράς από τη νεολαία της Κοζάνης προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη



Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (OAΠN) του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Επικοινωνία στην Διοίκηση και την Τεχνολογία Του Τμήματος της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζει την προσπάθεια νέων παιδιών της πόλης μας, που θέλουν να προσφέρουν υλική και ηθική συμπαράσταση σε όσους συμπολίτες μας χρειάζονται βοήθεια σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Για τον λόγο αυτό, ο ΟΑΠΝ καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται: 

την Τετάρτη 16/12, την Πέμπτη 17/12, την Παρασκευή 18/12, τη Δευτέρα 21/12 και την Τρίτη 22/12 στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Παπαδόπουλος (ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ), πίσω από το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.  Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20/12 η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο ΔΑΚ (πλησίον του κυλικείου)  από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. 

Ειδικότερα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όπως: Γάλα εβαπορέ, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, σάλτσες, φρυγανιές, αλεύρι, καφέ, τσάι, ζάχαρη κ.τ.λ., χαρτικά, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, (σαμπουάν, αφρόλουτρα), πάνες (βρεφικές και ακράτειας) και φάρμακα. Επίσης θα συγκεντρώνονται παιδικά ρούχα (καθαρά και σε άριστη κατάσταση). Ευπρόσδεκτα θα είναι και παιχνίδια που βρίσκονται σε καλή κατάσταση για να δώσουν χαρά σε μικρά παιδιά αυτές τις Άγιες μέρες.  

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν σε κοινωφελείς δομές και δομές φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων (Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, Κοινωφελή Επιχείρηση και Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κοζάνης για να διανεμηθούν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, Συσσίτιο Δήμου Κοζάνης, Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης, κ.ά.).

Παράλληλα,  θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο ΔΑΚ Κοζάνης:

Το Σάββατο 19/12, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών «ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στο ΔΑΚ Κοζάνης και ώρα 9.00 – 14.00. 

Την Κυριακή 20/12, δύο διακεκριμένοι δρομείς συμπολίτες μας, θα πραγματοποιήσουν συμβολική προπόνηση.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ξαναφέρουμε το χαμένο χαμόγελο στα χείλη όλων των ανθρώπων.

Καλές γιορτές!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.